Groei SALVUM krijgt gestalte met aanstelling nieuwe managing partner

Groei SALVUM krijgt gestalte met aanstelling nieuwe managing partner
10 mrt 2017

Met de voortgaande groei van het aantal verstuurde zakelijke en particuliere pakketten, neemt het aantal en soort verpakkingen en transporten evenredig toe. Met dienovereenkomstige kostenstijgingen. Alle reden voor bedrijven en organisaties om zich meer te richten op duurzame kostenbesparingen op verpakkingen en transport in de gehele supply chain. SALVUM Kostenreductie Partners zet in op groei van zijn activiteiten op dit vlak, met de aanstelling van een nieuwe managing partner in de persoon van Leon Simons. Hij gaat zich volledig focussen op kostenbesparingen en rendementsverbetering op het gebied van transport en total costs of shipments.

Simons heeft een ruime ervaring in de logistiek en doorliep daarbij alle stappen, van de werkvloer tot operationeel directeur en strategisch manager. Voor Europese coöperaties was hij leidend voor transport, warehouse en kwaliteit. Kostenbesparingen in transport – in nauwe samenwerking met de klant en dienstverlener – behoort tot zijn specialiteit. Simons is nauw betrokken bij de Topsector Logistiek en Connekt, het onafhankelijke netwerk van overheid en bedrijfsleven voor een duurzame mobiliteit. Zijn kennis en vaardigheden als projectmanager Lean & Green Analytics betekent een duidelijke meerwaarde voor SALVUM.

Simons ziet de krachtenbundeling als een logische en strategische stap. “We kunnen nu nog beter kijken naar de efficiëntie van het proces van het product, dat van de band rolt en bij onze relaties in het magazijn komt”, zo weet Simons. Huidig managing partner Gerard Peeters van SALVUM Kostenreductie Partners over de uitbreiding van de organisatie:

“Ik ben erg blij met de keuze voor Leon als nieuwe managing partner. Hij heeft zowel operationele als strategische ervaring op het gebied van transport. Juist deze combinatie is uniek en past perfect binnen de dienstverlening van SALVUM.”

SALVUM is als onafhankelijke partner in de verpakkings- en transportketen gespecialiseerd in structurele kostenbesparingen. Wij zorgen ervoor dat u inzicht, overzicht en controle over uw inkopen op het gebied van verpakkingen en transport krijgt. Dit krijgt vorm door een standaardisatie en verbetering van het proces, een optimalisatie van het voorraadbeheer en een kleiner en doelmatiger leveranciersbestand en aantal transporteurs.

SALVUM werkt op no-cure-no-pay-basis. De vergoeding vindt plaats op basis van de gerealiseerde besparing. Uw bedrijf loopt daardoor geen enkel risico. U profiteert direct van een kostenreductie en waardecreatie. SALVUM heeft als ketenverantwoordelijke en verbindende schakel niet alleen oog voor de directe en indirecte kosten van verpakkingen en transport, maar heeft ook ruime kennis van de verdienmodellen én weet waar de winst kan worden behaald.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *