Over Ons

Even voorstellen

Wie zijn wij?

SALVUM is sinds 2014 gespecialiseerd in het optimaliseren van uw supply chain. Dit doen wij door middel van gedegen analyses en verbetertrajecten, waarbij wij van het begin tot het eind betrokken zijn. Door ervaring binnen de verpakkings- en transportsector kunnen wij concreet besparingen realiseren. Als vanzelfsprekend zijn wij 100% onafhankelijk. Wij zijn actief in Nederland en, België.

Wij zijn experts op het gebied van verpakkingen, transport, indirecte kosten, kosten van in- en externe transportmiddelen, ingekochte diensten, warehousmanagenementkosten en barcode oplossingen.

SALVUM staat garant voor kennis, kunde en resultaat. Wij werken samen met leveranciers, hebben kennis van de verdienmodellen en weten waar er winst behaald wordt. Van korte termijn kostenreductie naar lange termijn waardecreatie!

Wij geloven in langdurige en intensieve relaties. Naast duurzame relaties geloven wij ook in duurzaamheid wanneer het om verantwoord ondernemen gaat. Wij denken met uw duurzaamheidsdoelen mee en geven er concreet invulling aan.

Gerard Peeters

Managing Partner

Ruim 20 jaar ervaring met het op een efficiënte manier verbeteren van interne operaties en bedrijfsprestaties als geheel. Er is in de loop der jaren een uitgebreid track-record opgebouwd. In Nederland, de Benelux, Europa, het Verre-Oosten en Zuid-Afrika. Altijd op een persoonlijke manier, door naast beslissingsnemers te staan en in contact te zijn met suppliers.

Onder andere bij organisaties als NovuPak, NEVI, Heineken en sinds 2014 als managing partner, director en founder van SALVUM

Leon Simons

Managing Partner

Leon heeft een ruime ervaring in de logistiek en doorliep daarbij alle stappen, van de werkvloer tot operationeel directeur en strategisch manager. Voor Europese coöperaties was hij leidend voor transport, warehouse en kwaliteit. Kostenbesparingen in transport – in nauwe samenwerking met de klant en dienstverlener – behoort tot zijn specialiteit. Leon is nauw betrokken bij de Topsector Logistiek en Connekt, het onafhankelijke netwerk van overheid en bedrijfsleven voor een duurzame mobiliteit.

Zijn kennis en vaardigheden als projectmanager Lean & Green Analytics betekent een duidelijke meerwaarde voor SALVUM

Zelfstandige professionals en backoffice

Als het om het behalen van kostenreducties en duurzaamheidsdoelen gaat is samenwerken belangrijk. Wij doen dit samen met zelfstandige professionals.

Door gespecialiseerd te zijn in het analyseren en meetbaar maken van kostenstromen kunnen er verbeteringen worden aangedragen. Vervolgens wordt hier invulling aan gegeven binnen een verbetertraject.

Er is een backoffice waar wij niet zonder kunnen. Zij houden zich bezig met het uitwerken van verbetertrajecten door middel van data-analyses en ondersteunen met administratieve zaken of regelwerk.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 475 635 805 info@salvum-europe.com