Skip to main content
Blog

Hoe bespaar je op verpakkingskosten 
en verduurzaam je je verpakkingsproces?

By 3 september 2021No Comments

Het is duidelijk. Jouw bedrijf wil besparen op de verpakkingskosten en tegelijkertijd het verpakkingsproces verduurzamen. Mooi. Maar nu… Hoe ga je te werk? Je weet dat het marktonderzoek en de zoektocht naar een nieuwe leverancier zeer tijdrovend zijn, maar heb je ook al eens gedacht hoe je de implementatie aanpakt? Dat is nog niet zo eenvoudig. Je hebt een partner nodig die je van A tot en met Z bijstaat en adviseert. Salvum is die verpakkingsspecialist en dus jouw partner. Ik zorg voor een gedegen sourcing tot een standaard en optimaal leveringsproces met een maximaal resultaat.

Hoe ik dat aanpak? Ik hanteer altijd drie fases.

Find the money

Ik onderzoek eerst wat je daadwerkelijke uitgaven zijn. Hier komt uit: aan wat en wie geef je je geld uit. En – niet onbelangrijk – krijg je wat er is beloofd. Je zult er versteld van staan hoe vaak het geleverde niet klopt met dat wat je besteld hebt.

Get the money

Is dit allemaal duidelijk doet Salvum marktonderzoek. Door mijn kennis, jarenlange ervaring en grote netwerk kan ik voor jou de beste opties op een rijtje zetten. Zo krijg je inzicht in wat er op het gebied van kwaliteit en prijs mogelijk is.

Keep the money

Heb je een keuze gemaakt? Dan ga ik deze optie implementeren. Uiteraard hou ik rekening met de criteria van jouw bedrijf. Tijdens het hele proces zorg ik voor betrokkenheid bij de stakeholders, zodat er draagvlak is binnen het hele bedrijf.

Salvum komt op deze manier tot duurzame kostenbesparingen. En vormt dé verbindende schakel tussen jouw vraag en het aanbod uit de markt.

Wil jij weten wat Salvum voor jouw bedrijf kan betekenen?
Neem dan snel contact met mij, Gerard Peeters, op via 0475 635 805 of info@salvum-europe.com.

Gerard Peeters

Ruim 20 jaar ervaring met het op een efficiënte manier verbeteren van interne operaties en bedrijfsprestaties als geheel. Er is in de loop der jaren een uitgebreid track-record opgebouwd. In Nederland, de Benelux, Europa, het Verre-Oosten en Zuid-Afrika. Altijd op een persoonlijke manier, door naast beslissingsnemers te staan en in contact te zijn met suppliers.

Leave a Reply