Skip to main content
Blog

Hoger rendement door optimale supply chain? Kies voor SALVUM interim support

By 22 maart 2018No Comments

Bent u op zoek naar een supply chain professional op projectbasis? Of heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning en interim management in deeltijd bij het optimaliseren van de supply chain, om daarmee uw bedrijfsrendement te verhogen? SALVUM Supply Chain Consultancy is uw deskundige en betrouwbare partner in interim support en het optimaliseren van integraal ketenbeheer, gericht op het verbeteren van de processen en de samenwerking tussen de verschillende bedrijven in de keten. Van de leverancier tot de eindklant of afnemer. Bereik een kostenreductie, een betere bedrijfsefficiëntie en hogere winstcijfers met de interim support van SALVUM.

Interim diensten gericht op kostenbesparingen en bedrijfsefficiëntie

De interim diensten van SALVUM zijn in vele situaties een meerwaarde. Er kan een gat in de organisatie zijn ontstaan door zwangerschapsverlof, ziekte of overlijden. Wij kunnen met onze interim support de periode tot het aanstellen van een nieuwe manager overbruggen en waarnemen. Het kan ook zijn dat de tijd, ervaring en/of kennis binnen uw bedrijf of organisatie ontbreekt om tot gestroomlijnder processen te komen. Als specialist in interim support verschaft SALVUM nieuwe inzichten bij het perfectioneren van de supply chain. Als onafhankelijke en toonaangevende expert in efficiënte en innovatieve verpakkingen en transport zijn wij gefocust op het totale proces. Wij bieden inzicht in de knelpunten in de keten en reiken op basis van gedegen data-analyses structurele oplossingen aan. Wij zorgen voor draagvlak binnen uw organisatie en faciliteren verbetertrajecten.

Processen naadloos op elkaar afgestemd en goede samenwerking partijen

SALVUM biedt tijdelijke ondersteuning en interim management binnen de disciplines inkoop, voorraad, verpakkingen, transport en logistiek, op tactisch en strategisch niveau. Het kan bij het optimaliseren van de supply chain gaan om optimalisatie van het voorraadbeheer, slimmere en efficiëntere verpakkingen en minder afkeur, maar ook om zaken als een hogere beladingsgraad van vrachtwagens en het voorkomen van onnodige transportbewegingen. SALVUM zorgt er als ervaren kostenmanagementorganisatie voor, dat alle processen naadloos op elkaar zijn afgestemd en alle partijen goed samenwerken. Onze fullservice dienstverlening omvat naast interim support het verrichten van onderzoek naar uw huidige supply chain, de implementatie van het onderzoek binnen uw organisatie, kosten besparen en het verhogen van de duurzaamheid.

Interim support voor kleine en grote bedrijven

De interim support van SALVUM is geschikt voor kleine en grote bedrijven, van het MKB tot internationaal georiënteerde ondernemingen. Onze specialisten hebben een ruime praktijkervaring en beschikken over de juiste kwalificaties op het gebied van projectmanagement en supply chain optimalisatie om u vakkundig van dienst te zijn. Vraag en aanbod in de supply chain worden optimaal op elkaar afgestemd. Er wordt duurzame waarde gecreëerd, tegen minimale kosten. De focus ligt op het behalen van maximaal rendement, voor de korte en lange termijn. Wij hebben kennis van de markt, zijn actueel op de hoogte van de prijscalculaties en onderscheidend in lean advisering. SALVUM zorgt op basis van de gevraagde kennis en ervaring voor de juiste match. U bent verzekerd van een vakbekwame interim manager die uw opdracht succesvol uitvoert, U verdient onze interim inzet ruim terug.

Heeft u op projectbasis, tijdelijk en in deeltijd, een specialist nodig voor hoogwaardig supply chain management? Schakel SALVUM Supply Chain Consultancy in als ketenregisseur bij kostenbeheersing en bedrijfsefficiëntie. Bel ons op (+31(0) 475 635 805), stuur een e-mail (info@salvum-europe.com) of vul het online contactformulier in voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U krijgt snel antwoord.

Gerard Peeters

Ruim 20 jaar ervaring met het op een efficiënte manier verbeteren van interne operaties en bedrijfsprestaties als geheel. Er is in de loop der jaren een uitgebreid track-record opgebouwd. In Nederland, de Benelux, Europa, het Verre-Oosten en Zuid-Afrika. Altijd op een persoonlijke manier, door naast beslissingsnemers te staan en in contact te zijn met suppliers.

Leave a Reply