Skip to main content
Blog

Ontevreden over uw verpakkingen? Vervang uw verpakkingsleverancier!

Werkt u al jaren met dezelfde verpakkingsleverancier, maar bent u niet (meer) tevreden over de kwaliteit en service die ze leveren? Laat ons raden… Voldoen uw verpakkingen niet meer aan de juiste specificaties? Is uw leverancier niet transparant over het hele verpakkingsproces? Vormt hij door zijn onprofessionele handelen zelfs een heuse bedreiging voor uw organisatie? Als u ook maar één vraag met ja kunt beantwoorden dan wordt het de hoogste tijd dat u op zoek gaat naar die onafhankelijke specialist, die wél weet waar hij mee bezig is, u werk en grijze haren bespaart en ook nog eens uw kosten reduceert.


Niet werken met goede specificaties

Ach, iets dunner of ander soort karton. Dit lijkt niet zo van belang, maar ondertussen… kan dit heel wat gevolgen hebben voor uw producten, zeker als het om levensmiddelen gaat, en het transport ervan. Wijzigingen doorvoeren zónder u te informeren, dat is helemaal not done, want zo kunnen er onveilige en onhygienische situaties ontstaan. Dat wilt u koste wat kost voorkomen.

Niet transparant zijn

Weet u exact de specificaties van alle verpakkingen voor uw producten dan is er waarschijnlijk geen man of vrouw overboord. En controleert u dit en krijgt u de juiste informatie bij uw leverancier niet boven tafel? Dan kunt u zich beter achter de oren krabben en nóg beter: meteen verkassen naar een andere verpakkingspartner, die wél heel transparant is over het complete proces en de verpakkingen zelf.

Een bedreiging voor uw organisatie

Heeft u te maken met een verpakkingsleverancier die niet werkt met de juiste specs en hierover ook nog eens niet transparant is? Dan kan dat grote gevolgen hebben voor uw business. Denkt u eens in dat er voedingsmiddelen of medicijnen niet op de juiste manier verpakt zijn. En hier wordt iemand ziek van of erger…? Dan kunt u uw bedrijf wel sluiten. Heeft u hier al eens goed over nagedacht? Nee? Nou, dan leest u deze blog dus precies op het goede moment…

Salvum is dé oplossing voor u

Salvum heeft namelijk al meer dan 30 jaar ervaring en kennis opgebouwd rondom verpakkingen en het complete logistieke proces. Dit samen met ons grote netwerk aan verpakkingsleveranciers all over the world, kunnen wij met recht zeggen dat wij voor u de beste en de meest duurzame verpakking zoeken én vinden. U denkt nu misschien: maar daar zal wel een flink prijskaartje aan hangen. Niets is minder waar. Met onze full-service propositie doen wij het werk en betaalt u ons op een no savings-no fee basis. Denk u eens in, wat het u gaat opleveren? Zelf heeft u er geen omkijken meer naar, want Salvum zorgt voor het speurwerk en voor de beste specificaties en dus de beste kwaliteit. En dat is nog niet alles, wij zorgen ook voor een goede, zeer concurrerende prijs. Alleen maar winst voor u dus.

Interesse?
Neem dan meteen contact met mij, Gerard Peeters, op via 0475 635 805 of info@salvum-europe.com.

Gerard Peeters

Ruim 20 jaar ervaring met het op een efficiënte manier verbeteren van interne operaties en bedrijfsprestaties als geheel. Er is in de loop der jaren een uitgebreid track-record opgebouwd. In Nederland, de Benelux, Europa, het Verre-Oosten en Zuid-Afrika. Altijd op een persoonlijke manier, door naast beslissingsnemers te staan en in contact te zijn met suppliers.

Leave a Reply