Skip to main content
Blog

SALVUM ontzorgt uw bedrijf met outsourcing packaging solutions

By 4 mei 2016januari 20th, 2018No Comments

Wilt u als bedrijf, instelling of overheidsorganisatie geen omkijken meer hebben naar al uw verpakkingsinkopen en het bijbehorende transport en logistiek? SALVUM kan u als ketenregisseur volledig ontzorgen met outsourcing packaging solutions op maat. Dit biedt u vele voordelen. U bespaart hiermee tijd en geld in het gehele verpakkingsinkoopproces. U bent flexibeler en kunt zich op uw kernactiviteiten blijven focussen. Met efficiënte outsourcing packaging solutions van het onafhankelijke inkopadviesbureau SALVUM verbetert u uw concurrentiepositie en vergroot u de winstgevendheid van uw onderneming.

Verpakkingen is een complexe inkoopcategorie, die elke afdeling raakt. Er zijn vele verschillende verpakkingsproducten, evenzovele leveranciers, grote aantallen verpakkingen en er is meestal sprake van gefragmenteerde inkopen. Bovendien beweegt de verpakkingsbranche zich in een dynamische, internationale markt, met voortgaande schaalvergroting en specifieke, aan verandering onderhevige klantvragen. Elke keer is het verschillend qua prijs, omvang, materialen en distributeurs. Dit vraagt om een specialistische aanpak. Met het uitbesteden van al uw verpakkingsdiensten, inclusief logistiek en transport, komt u tot een betere en snellere dienstverlening. Niet alleen u profiteert, maar ook al uw klanten!

[subtitle]SALVUM als ketenregisseur en smeerolie van het gehele verpakkingsproces[/subtitle]

SALVUM neemt graag de ketenregie op zich. Van de ordering van scherp geprijsde en kwalitatief hoogwaardige verpakkingen tot de opslag en uiteindelijke aflevering bij de klant. SALVUM zorgt ervoor dat alle processen naadloos op elkaar zijn afgestemd en alle partijen goed samenwerken. Effectief en efficiënt. SALVUM adviseert, onderhandelt, coördineert en stemt alle schakels in de keten op elkaar af. Daarmee zijn wij de smeerolie van de gehele verpakkingsketen, tot aan de bezorging van uw producten aan de deur. Dat betaalt zich voor u dik terug.

Wat doet SALVUM allemaal? Wij brengen alle processen bij de inkoop, ordering, opslag en inpakwerkzaamheden in kaart en analyseren deze op efficiëntie. Er vindt een inventarisatie plaats van alle directe en indirecte kosten, met een overzicht van de mogelijke kostenbesparingen. SALVUM biedt inzicht in de knelpunten in de logistieke keten en reikt structurele oplossingen aan, zoals een kleinere groep leveranciers (preferred suppliers), doelmatiger voorraadbeheer, opslag en distributie, minder administratief werk en arbeidsinzet, en lagere inkoopkosten door betere inkoopprijzen van verpakkingen.

[subtitle]Zowel uw bedrijf als de klant profiteert van SALVUM’s outsourcing packaging solutions[/subtitle]

SALVUM neemt als ketenregisseur het initiatief en legt de noodzakelijke verbindingen. Er is één gemeenschappelijk doel: de klant staat centraal en moet zo goed mogelijk worden bediend. Uw bedrijf of instelling lift mee op deze succesvolle strategie, met alle verpakkingsdiensten – van ordering tot bezorging – in één hand. U kunt zich blijven richten op uw core business en bespaart tegelijkertijd op tijd en kosten. Er hoeven veel minder arbeidsuren aan alle verpakkingsdiensten te worden toebedeeld. Dankzij de expertise en ervaring van SALVUM in de gehele verpakkingsketen wint u aan snelheid en kwaliteit in uw dienstverlening én u krijgt verfrissende inzichten en ideeën over effectieve verpakkingsinkopen, opslag en distributie.

Outsourcing van packaging solutions is een strategische keuze voor bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties. Een keuze waarmee u tijd en kosten bespaart, inzicht creëert in uw verpakkingsinkopen en die u volledig ontzorgt. Met SALVUM als ketenregisseur krijgt u een totaalpakket en verbetert u de kwaliteit van uw dienstverlening.

Wij zien u graag terug bij onze volgende blog over inkoopstrategieën, inkoopvoordelen en inkoopontwikkelingen op het gebied van verpakkingen.

Gerard Peeters

Ruim 20 jaar ervaring met het op een efficiënte manier verbeteren van interne operaties en bedrijfsprestaties als geheel. Er is in de loop der jaren een uitgebreid track-record opgebouwd. In Nederland, de Benelux, Europa, het Verre-Oosten en Zuid-Afrika. Altijd op een persoonlijke manier, door naast beslissingsnemers te staan en in contact te zijn met suppliers.

Leave a Reply