Skip to main content
Blog

Verpakkingen en transport: waarom zoveel geld verspillen?

By 4 mei 2017januari 20th, 2018No Comments

Weet u dat u fors op kosten van verpakkingen en transport kunt besparen? Zonder risico of investering een verbetering van uw rendement realiseren. SALVUM Kostenreductie Partners maakt het mogelijk. Wij kijken als uw onafhankelijke businesspartner naar de hele keten van verpakkingen en transport. Wij optimaliseren de gehele supply chain. En maken deze efficiënter en voordeliger. Wij stemmen alle processen naadloos op elkaar af en laten partijen goed samenwerken. Wij zorgen voor een duurzame kostenbeheersing door een zorgvuldige selectie van leveranciers. Onze transparante en lean dienstverlening is gericht op waardecreatie.

SALVUM biedt ketenverantwoordelijkheid van hoog niveau en is de verbindende schakel  in verpakkingen en transport. Onze specialisten staan garant voor kennis, kunde en resultaat. Ze werken met preferred suppliers, ze hebben kennis van de verdienmodellen en ze weten waar de winst wordt behaald. Dat toont zich bijvoorbeeld in herbruikbare en duurzame verpakkingen op maat, stapelbare en volledig beladen en gevulde pallets en rolcontainers en minder vervoersbewegingen. Met minder milieubelasting kunt u flink besparen op materiaal, tijd, ruimte en transport. U krijgt inzicht, overzicht en controle over uw verpakkingen en transport. SALVUM werkt op no-cure-no-pay-basis. Wij helpen u – zonder dat het u iets extra’s kost – aan een korte termijn kostenreductie en een lange termijn waardecreatie!

Gerard Peeters

Ruim 20 jaar ervaring met het op een efficiënte manier verbeteren van interne operaties en bedrijfsprestaties als geheel. Er is in de loop der jaren een uitgebreid track-record opgebouwd. In Nederland, de Benelux, Europa, het Verre-Oosten en Zuid-Afrika. Altijd op een persoonlijke manier, door naast beslissingsnemers te staan en in contact te zijn met suppliers.

Leave a Reply