Skip to main content
Onafhankelijke Consultancy

Mijn Diensten

werkwijze

Diensten

Onderzoek naar verpakkingen en logistieke kosten

Ik doe onderzoek op basis van data-analyse. Met de conclusies op zak onderzoek ik de marktopties.

Find the Money

Ik onderzoek eerst wat je daadwerkelijke uitgaven zijn. Aan wat en wie geef je je geld uit. En – niet onbelangrijk – krijg je wat er is beloofd. Je zult er versteld van staan hoe vaak het geleverde niet klopt met dat wat je bestelt.

Get the money

Is dit allemaal duidelijk, dan doe ik marktonderzoek. Door mijn kennis, jarenlange ervaring en grote netwerk kan ik voor jou de beste opties op een rijtje zetten. Zo krijg je inzicht in wat er op het gebied van kwaliteit en prijs mogelijk is.

Keep the money

Heb je een keuze gemaakt? Dan ga ik deze optie implementeren. Uiteraard hou ik rekening met de criteria van jouw bedrijf. Tijdens het hele proces zorg ik voor betrokkenheid bij de stakeholders, zodat er draagvlak is binnen je hele bedrijf.

Op deze manier kom ik tot duurzame kostenbesparingen. En vorm ik dé verbindende schakel tussen jouw vraag en het aanbod uit de markt.

Overtuigd? Of wil je nog meer weten? Neem dan meteen contact met mij op.

Onderzoek naar verpakkingen en logistieke kosten

Ik doe onderzoek op basis van data-analyse. Met de conclusies op zak onderzoek ik de marktopties.

100% onafhankelijke sourcing

Door mijn jarenlange ervaring heb ik een groot netwerk opgebouwd. Dit maakt het voor mij makkelijker om voor jou de beste leverancier te vinden. Uiteraard help ik je ook bij het inkopen van de verpakkingen.

Besparen op verpakkingskosten

Door een slimmere inkoop en een efficiënter inkoop- en leveranciersbeheer kun je kostenreductie tot tientallen procenten bereiken. Je bespaart niet alleen kosten op je materiaal en diensten, maar ook op opslag, behandeling en transport.

Oog voor duurzaamheid

Ik heb aandacht voor de mens, het milieu en de maatschappij. En focus me op het besparen van kosten gecombineerd met duurzame inkoop, waarbij ik het imago van jouw bedrijf niet uit het oog verlies.

Interim support

Als je tijdelijk een interim inkoopmanager zoekt dan kun je me daar ook voor inschakelen. Ik heb zowel ervaring in het MKB als in grotere, internationaal georiënteerde ondernemingen.

Workshops en trainingen

Mijn kennis en kunde op het gebied van inkoop, verpakkingen, besparen en duurzaamheid deel ik graag met anderen tijdens mijn workshops en trainingen.

Wil je meer informatie over een of meer diensten?

Neem dan contact met me op

+31 (0) 475 635 805info@salvum-europe.com