Skip to main content

Dat gezamenlijk inkopen directe besparingen met zich meebrengt is voor niemand een verrassing. Veelal kunnen we echter maar een beperkt aantal producten of diensten als collectief inkopen.

Met het nieuwe inkoopplatform van Salvum ontdoen we ons van deze beperking en kunnen we diverse duurzame producten aanzienlijk goedkoper inkopen.

Benieuwd welke producten nu al gezamenlijk ingekocht kunnen worden via ons nieuwe inkoopplatform? Ga dan snel verder!

Duurzame producten voor een betere toekomst

Bij Salvum hechten we veel waarde aan het promoten van duurzame producten. Wanneer we samen werken aan een duurzamere toekomst zullen we dit resultaat ook eerder kunnen bereiken. Daarom is het overgrote deel van ons inkoopplatform gericht op producten met een duurzaam karakter.

Van composteerbare etiketten tot papieren groente- en fruitzakken. Inkoop zit in ons bloed en door onze ervaring kracht bij te zetten helpen we onze partners graag hier net zo voordelig gebruik van te maken als wij dat al jaren doen.

Via het inkoopplatform van Salvum kunt u onder andere de volgende producten als collectief inkopen;

  • Verpakkingen
  • Etiketten
  • Boodschappentasjes
  • Fruit- en groentezakken
  • Kassarollen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat de voordelen van ons inkoopplatform zijn? Dan kunt u via de Salvum Collectief pagina eenvoudig informatie aanvragen. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen zullen we spoedig met u contact opnemen.

Wij leggen afspraken vast met onze leveranciers over de condities en contracten zodat uw organisatie alleen maar hoeft te kiezen of het wel of niet participeert in het collectief voor het desbetreffende product.

Bekijk Inkoopplatform

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om tot kostenbesparingen te komen op uw verpakkingen en transport, dankzij het optimaliseren van de supply chain? Neem vandaag nog contact met ons op. SALVUM Supply Chain Consultancy neemt u werk uit handen en zorgt voor efficiëntere bedrijfsprocessen, op basis van integraal ketenbeheer. Bel ons op (+31 (0) 475 635 805), stuur een e-mail (info@salvum-europe.com) of maak gebruik van het contactformulier op onze website. U krijgt snel antwoord op uw vragen, opmerkingen of vrijblijvende offerteverzoek.

Gerard Peeters

Ruim 20 jaar ervaring met het op een efficiënte manier verbeteren van interne operaties en bedrijfsprestaties als geheel. Er is in de loop der jaren een uitgebreid track-record opgebouwd. In Nederland, de Benelux, Europa, het Verre-Oosten en Zuid-Afrika. Altijd op een persoonlijke manier, door naast beslissingsnemers te staan en in contact te zijn met suppliers.

Leave a Reply