Skip to main content
Nieuws

SALVUM 2.0: uitbreiding dienstverlening met SALVUM Supply Chain Consultancy

By 19 januari 2018januari 22nd, 2018No Comments

Voor alle bedrijven is een optimale opzet en organisatie van de supply chain uit oogpunt van kostenbeheersing en bedrijfsefficiëntie van vitaal belang. SALVUM is gespecialiseerd in het optimaliseren van de supply chain, gericht op het verbeteren van de samenwerking tussen de verschillende bedrijven in de keten. Van de leverancier tot de eindklant of afnemer. Met integraal ketenbeheer valt voor alle partijen in de keten een aantrekkelijke winst te behalen. Het is reden dat SALVUM per 23 januari 2018 zijn dienstverlening uitbreidt met SALVUM Supply Chain Consultancy.

Ondoelmatige supply chain

Een ondoelmatige supply chain kan uw bedrijfsresultaat fors negatief beïnvloeden en u veel onnodig werk bezorgen. SALVUM is als onafhankelijke, innovatieve en toonaangevende expert in efficiënte verpakkingen en transport gefocust op het totale proces. SALVUM Supply Chain Consultancy is uw betrouwbare en deskundige partner bij het perfectioneren van de supply chain. Als handvatten gebruiken we hiervoor onderzoek, implementatie en sourcing. Het kan bijvoorbeeld gaan om optimalisatie van het voorraadbeheer, een hogere beladingsgraad van vrachtwagens, het voorkomen van onnodige vervoersbewegingen, slimmere en efficiëntere verpakkingen en minder afkeur.

Volledig onafhankelijk

SALVUM Supply Chain Consultancy is 100% onafhankelijk en niet gelieerd aan bepaalde bedrijven of organisaties. SALVUM biedt inzicht in de knelpunten in de keten en reikt structurele oplossingen aan. Wij zorgen voor draagvlak binnen uw organisatie en faciliteren verbetertrajecten. Wij kijken naar de hele keten, van het beginonderzoek tot de implementatie, nazorg en sourcing. Wij baseren onze oplossingen en adviezen altijd op data-analyse. Feiten en cijfers liegen niet.

Met SALVUM maakt u het verschil

Met de hulp van SALVUM Supply Chain Consultancy maakt u het verschil op het gebied van integraal ketenbeheer. Wij kennen de leveranciers(markt) op ons duimpje, wij zijn altijd actueel op de hoogte van de prijscalculaties en wij onderscheiden ons met lean advisering.

Onze dienstverlening bij supply chain optimalisatie omvat:

  • Onderzoek verrichten naar uw huidige supply chain
  • Implementatie van het onderzoek
  • Kosten besparen
  • Duurzaamheid
  • Interim-support

Bent u benieuwd wat SALVUM Supply Chain Consultancy voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van optimalisatie van de supply chain? Neem vrijblijvend contact met ons. Dat kan telefonisch (+31 (0) 475 635 805), per e-mail (info@salvum-europe.com) of door invulling van het contactformulier op onze website. Wij reageren zo snel mogelijk.

Gerard Peeters

Ruim 20 jaar ervaring met het op een efficiënte manier verbeteren van interne operaties en bedrijfsprestaties als geheel. Er is in de loop der jaren een uitgebreid track-record opgebouwd. In Nederland, de Benelux, Europa, het Verre-Oosten en Zuid-Afrika. Altijd op een persoonlijke manier, door naast beslissingsnemers te staan en in contact te zijn met suppliers.

Leave a Reply