Over Ons

Even voorstellen

Wie zijn wij?

SALVUM is sinds 2014 gespecialiseerd in het adviseren van zelfstandige bedrijven actief in e-business hun winst marge te optimaliseren door te besparen op verpakkings- en logistieke kosten. Dit doen wij door middel van gedegen analyses en verbetertrajecten, waarbij wij van het begin tot het eind betrokken zijn. Door ervaring binnen de verpakkings- en logistieke sector kunnen wij concreet besparingen realiseren. Als vanzelfsprekend zijn wij 100% onafhankelijk. Wij zijn actief in Nederland en, Belgiƫ.

Wij zijn experts, die naast het advies ook ondersteunen in de implementatie. Wij doen het werk, zodat het uw organisatie zo min mogelijk tijd kost oftewel business going concern. Volledig transparant, geen verborgen kosten of activiteiten.

SALVUM staat garant voor kennis, kunde en resultaat. Wij werken samen met leveranciers, hebben kennis van de verdienmodellen en weten waar er winst behaald wordt. Van korte termijn kostenreductie naar lange termijn waardecreatie!

Wij geloven in langdurige en intensieve relaties, waarbij mensen praten met mensen. Naast duurzame relaties geloven wij ook in duurzaamheid wanneer het om verantwoord ondernemen gaat. Wij denken met u mee en geven er concreet invulling aan.

Team

Benieuwd naar de gezichten achter Salvum?

Ons Team

Zelfstandige professionals en backoffice

Als het om het behalen van kostenreducties en duurzaamheidsdoelen gaat is samenwerken belangrijk. Wij doen dit samen met een vast team van zelfstandige professionals.

Door gespecialiseerd te zijn in het analyseren en meetbaar maken van kostenstromen kunnen er verbeteringen worden aangedragen. Vervolgens wordt hier invulling aan gegeven binnen een verbetertraject.

Er is een backoffice waar wij niet zonder kunnen. Zij houden zich bezig met het uitwerken van verbetertrajecten door middel van data-analyses en ondersteunen met administratieve zaken of regelwerk.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 475 635 805 info@salvum-europe.com